History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
151. Älskar man när man är kär?
Clean
March 10, 2018 11:00 PM PST
itunes pic

I veckans Singelpodden tar vi upp ett mail från en tjej som bor i Frankrike men vet inte hur hon ska göra med killen hon dejtar i Sverige, och ett annat mail från en tjej som aldrig får till en relation utan allt dör ut efter några dejter.

150. Varför tar du bild i bilen?
Clean
March 04, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt har vi återigen med oss gästen Rickard och vi pratar om vilka bilder folk använder sig av på dejtingapparna och varför. Vi hinner också gå igenom huruvida en ska prata om barn på första dejten eller om det kanske går att vänta med just det samtalsämnet ett tag.

149. Rewind
Clean
February 25, 2018 12:31 AM PST
itunes pic

Vi backar tillbaka till gamla avsnitt och lyfter feedback från våra lyssnare, allt från mailet som engagerar och berör till ytligheter och likes.

148. Den som matchar sist skriver först
Clean
February 18, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden lär sig Emelie nått nytt om hur Tinder funkar. Vi pratar om allt ifrån semlor till varför folk tar på sig så stereotypa roller på internet men framförallt har vi med oss en härligt gäst med massa tankar och funderingar!

147. Kan man dejta någon som sörjer?
Clean
February 11, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

Ännu ett mail damp ner i vår inkorg och tjejen som skriver har via nätet funnit en man hon är högst intresserad av...men under tiden de lär känna varann berättar han att brodern hans har gått bort i en tragisk olycka och att han nu sörjer...eller? Är det sant? Eller ljuger han?

146. Likes och ytligheter
Clean
February 04, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

Vi fick ett mail från en kille som fått 75 gånger färre likes än sin ex-flickvän och hans undran är: är marknaden mättnad på män? Det och ska man alltid vara rädd för att gå hem till okända människor diskuterar vi i detta avsnitt.

145. Ännu flera deal breakers
Clean
January 28, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden tar vi upp ett mail där en lyssnare undrar om man får ta kontakt med folk på sociala medier eller om det är att invadera på någons privata svär. Vi tar också upp en massa deal breakers som ni som följer oss har delat med er av.

144. Nytt år, ny ångest
Clean
January 21, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden svarar vi på ett mail från en lyssnare som vaknade upp på nyårsdagen med massa ångest kring singellivet och att inte ha en partner att dela livet med. Hur ska man hantera livet när man känner sig ledsen för att man är singel? Det och mycket mer pratar vi om idag.

143. Hårt jobb
Clean
January 14, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden diskuterar vi ett mail där tjejen som skriver funderar över sin nya relation. Ska det vara mycket jobb och ska man behöva kämpa när man precis blivit ihop? Vill man vara ihop med någon som inte verkar vara så sugen?

142. Vad vill jag, vill jag träffa denna person?
Clean
January 07, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

Första avsnittet på nya året och vi pratar om ännu en ny dejtingapp. Vi lyfter ett mail från en tjej som inte vet vad killen vill med deras relation och vi pratar om att många glömmer bort vad de själva tycker och känner och fokuserar bara på vad den de dejtar tycker och tänker.

Previous Page  |  Next Page