History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
159. Jag vägrar bli tillsammans med nån j*vla tomte
Clean
May 05, 2018 11:00 PM PDT
itunes pic

I dagens avsnitt svarar vi ett mail som handlar om huruvida man bör mörka vad man jobbar med för att få veta om en person är genuint intresserad av personen eller ett yrke. Vi diskuterar vidare om allt ifrån om det är patetiskt att drömma om en relation och att Emelie inte vill bli tillsammans med nån j*vla tomte.

158. Meningslöst att dejta?
Clean
April 29, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

Vi har fått mail från en tjej som påstår att det är meningslöst att dejta i vår generation. En kille som undrar över ursäkter till att komma ur bestämda dejter och vi diskuterar även en killes sätt att hantera en dejtsituation med Emelie.

157. Another one
Clean
April 21, 2018 11:00 PM PDT
itunes pic

Vi diskuterar flera frågor från ett mail som vi fått. Vi pratar om huruvida chicks before dicks gäller eller hur ligger det till egentligen? Finns det en livs kärlek för alla eller är det så att vissa människor inte har någon?

156. Så går man runt som ett jävla kolli
Clean
April 01, 2018 08:04 AM PDT
itunes pic

Idag svarar vi på mail som kommit in från några av våra härliga lyssnare. Vi diskuterar allt ifrån catfishing till hur man blir modig när man ska dejta eller berätta för någon att man gillar dem. Du lyssnar där poddar finns.

155. Om singellivet med Pia Johansson
Clean
April 07, 2018 11:00 PM PDT
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden har vi med oss Pia Johansson! Vi diskuterar bland annat kring hur det är att vara singel och +50 samt svarar på ett mail från en av er lyssnare.

154. Ångest över singellivet
Clean
April 01, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

Vi fick ett mail från en tjej som tidigare, när hon var singel, hade väldigt mycket ångest över singelliv och nu när hon lämnat singellivet för en relation så kan hon närma sig poddar, artiklar och annat som handlar om just singellivet, det kunde hon inte innan. Hur hanterar man egentligen ångesten över singellivet?

153. Team Emelie all the way
Clean
March 25, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

I dagens avsnitt av Singlepodden tar vi upp all feedback vi fick på avsnitt 151. Det var så många som hade åsikter om så vi var helt enkelt tvungna att ta diskussionen igen. Vi har också fått återkoppling från tjejen som aldrig fick till någon relation utan bara kortsiktiga träffar.

152. När vännerna försvinner
Clean
March 18, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

I dagens avsnitt diskuterar vi ett mail från en tjej som undrar hur hon ska hantera det faktumet att hennes kompisgäng meddelat att dom inte längre vill umgås med henne.Hur träffar man nya vänner?Skaffar vuxna människor ens nya vänner eller hur ligger det till egentligen?

151. Älskar man när man är kär?
Clean
March 10, 2018 11:00 PM PST
itunes pic

I veckans Singelpodden tar vi upp ett mail från en tjej som bor i Frankrike men vet inte hur hon ska göra med killen hon dejtar i Sverige, och ett annat mail från en tjej som aldrig får till en relation utan allt dör ut efter några dejter.

150. Varför tar du bild i bilen?
Clean
March 04, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt har vi återigen med oss gästen Rickard och vi pratar om vilka bilder folk använder sig av på dejtingapparna och varför. Vi hinner också gå igenom huruvida en ska prata om barn på första dejten eller om det kanske går att vänta med just det samtalsämnet ett tag.

Previous Page  |  Next Page