History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
154. Ångest över singellivet
Clean
April 01, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

Vi fick ett mail från en tjej som tidigare, när hon var singel, hade väldigt mycket ångest över singelliv och nu när hon lämnat singellivet för en relation så kan hon närma sig poddar, artiklar och annat som handlar om just singellivet, det kunde hon inte innan. Hur hanterar man egentligen ångesten över singellivet?

153. Team Emelie all the way
Clean
March 25, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

I dagens avsnitt av Singlepodden tar vi upp all feedback vi fick på avsnitt 151. Det var så många som hade åsikter om så vi var helt enkelt tvungna att ta diskussionen igen. Vi har också fått återkoppling från tjejen som aldrig fick till någon relation utan bara kortsiktiga träffar.

152. När vännerna försvinner
Clean
March 18, 2018 12:00 AM PDT
itunes pic

I dagens avsnitt diskuterar vi ett mail från en tjej som undrar hur hon ska hantera det faktumet att hennes kompisgäng meddelat att dom inte längre vill umgås med henne.Hur träffar man nya vänner?Skaffar vuxna människor ens nya vänner eller hur ligger det till egentligen?

151. Älskar man när man är kär?
Clean
March 10, 2018 11:00 PM PST
itunes pic

I veckans Singelpodden tar vi upp ett mail från en tjej som bor i Frankrike men vet inte hur hon ska göra med killen hon dejtar i Sverige, och ett annat mail från en tjej som aldrig får till en relation utan allt dör ut efter några dejter.

150. Varför tar du bild i bilen?
Clean
March 04, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt har vi återigen med oss gästen Rickard och vi pratar om vilka bilder folk använder sig av på dejtingapparna och varför. Vi hinner också gå igenom huruvida en ska prata om barn på första dejten eller om det kanske går att vänta med just det samtalsämnet ett tag.

149. Rewind
Clean
February 25, 2018 12:31 AM PST
itunes pic

Vi backar tillbaka till gamla avsnitt och lyfter feedback från våra lyssnare, allt från mailet som engagerar och berör till ytligheter och likes.

148. Den som matchar sist skriver först
Clean
February 18, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden lär sig Emelie nått nytt om hur Tinder funkar. Vi pratar om allt ifrån semlor till varför folk tar på sig så stereotypa roller på internet men framförallt har vi med oss en härligt gäst med massa tankar och funderingar!

147. Kan man dejta någon som sörjer?
Clean
February 11, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

Ännu ett mail damp ner i vår inkorg och tjejen som skriver har via nätet funnit en man hon är högst intresserad av...men under tiden de lär känna varann berättar han att brodern hans har gått bort i en tragisk olycka och att han nu sörjer...eller? Är det sant? Eller ljuger han?

146. Likes och ytligheter
Clean
February 04, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

Vi fick ett mail från en kille som fått 75 gånger färre likes än sin ex-flickvän och hans undran är: är marknaden mättnad på män? Det och ska man alltid vara rädd för att gå hem till okända människor diskuterar vi i detta avsnitt.

145. Ännu flera deal breakers
Clean
January 28, 2018 12:00 AM PST
itunes pic

I dagens avsnitt av Singelpodden tar vi upp ett mail där en lyssnare undrar om man får ta kontakt med folk på sociala medier eller om det är att invadera på någons privata svär. Vi tar också upp en massa deal breakers som ni som följer oss har delat med er av.

Previous Page  |  Next Page